Partnership iCON healthcare en Mehrwerk Process Mining (MPM)

Van de ziekenhuizen wordt verwacht dat ze snel in kunnen spelen op nieuwe behandelmethoden, technologische vernieuwing en ontwikkelingen in de ICT. Deze vooruitgang heeft direct invloed op de zorgprocessen. Maar hoe is deze invloed en waar manifesteert deze zich. Met process mining wordt deze invloed vanuit de datastromen zichtbaar gemaakt. Het laat zien wat er echt gebeurt en hoe krachtig is het om deze methodiek te integreren met de Self Service BI-omgeving. En sinds kort kan dat!

iCON heeft een partnership gesloten met het Duitse Mehrwerk Process Mining (MPM). MPM levert process mining extensies voor Qlik Sense waarmee trends en patronen van bedrijfsprocessen inzichtelijk worden gemaakt op basis van activiteitendata. Het vakgebied van process mining richt zich op het visualiseren, begrijpelijk maken en het efficiënter inrichten van deze bedrijfsprocessen. Toepassingsmogelijkheden voor iCON in de zorg zijn er legio. Denk aan de mutatielogging van medicatieopdrachten, verloop van het ordersproces in het EPD, als onderdeel van de implementatie van VBHC en verandering in patiëntenstromen.

Aan de slag met proces mining of wilt u weten wat dit kan betekenen voor uw organisatie, wij laten u graag de kracht van de combinatie van Qlik Sense en Process mining zien.